Tionde Geocachen - Röd prick på klippa

Svårighetsgrad:1,5
Terrängfaktor: 3
Placerad av: Apell74 (GC4FFF5)
 
Hittad av: Linsa77, Mosegosen2005, Huggarn05 & Albinmaj10 
 
I dag gav vi oss ut till den andra och sista Geocachen i naturreservatet Tjurpannan. Vid denna tur gick vi upp vid bergen i Saltvik. Miljön har ändrats mycket sedan året tillbaka. Det har röjts och snyggats till och fåren underhåller växtligheten. 
 
När man kommer upp i bergen är utsikten fantastisk! I dag blåste det kallt men det gör havet maffigt. Vi såg den fina fyren Väcker. Måsarna seglade i vinden och fåren spanade på oss på betryggande avstånd. Vägen till cachen innebar mycket klättrandes och lite omvägar på grund av små kärr. Äntligen framme vid röda pricken fick vi söka ett bra tag före vi hittade skatten. Skatten innehöll ingen penna och vi hade ingen med oss 😊 så det får bli en "favorit i repris klättring" vid något annat tillfälle!
 
inom några dagar får vi ta oss an ett nytt område i vårt avlånga land. Vi får se vart det blir!
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

geocachingfamiljen.blogg.se

Vi är en familj från Mellansverige som precis upptäckt det fina och roliga med geocaching. Bloggen är mest för att själva minnas var vi varit men kan förhoppningsvis även inspirera andra till denna familjevänliga aktivitet! OBS! bloggen innehåller spoilers!

RSS 2.0