Elfte Geocachen - Havstenssund - Koppraklöva or Målareklöva

 
Svårighetsgrad: 1
Terrängfaktor: 4
Placerad av: Team Allroud
 
Hittad av: Linsa77, Mosegosen2005, Huggarn05, Albinmaj10 & Irmstam
 
I dag begav vi oss till Havstenssund för att hitta enda cachen placerad där! Det var inte lätt att hitta vägen upp på berget. Vi tog tappen upp till fina fyren, men där tog det slut! De modiga tog ett varv runt fyren. 
 
Vi fick vända tillbaka och hittade sedan vägen upp till berget. Vägen gick genom en bergsspricka och är inget för den med klaustrofobi....... På vägen upp tog några av oss stigen runt men den vägen kändes lite brant för att ta hem! Så det blev bergssprickan för oss alla! Hu!
 
Uppe på berget letade vi länge efter skatten. Terrängen var tuff. Det gällde att ha stenkoll på de mindre barnen. Kompassen snurrade flera varv och visade olika antal meter, men skam den som ger sig! Och Plötsligt hittade Huggarn05 skatten. Utsikten härifrån var fantastisk!
 
 
I Cachen låg även vår första Travel Bug! Det var en liten espressomugg med uppmaningen att trötta geocachare ska ta sig en espresso och sedan placera den vidare.
 
Vi plockade med oss Travelbuggen som varit på resande fot sedan i november 2014 och tillhör ett tyskt par! Nu fick vi lära oss att logga spårbara objekt! Vi såg även vilken väg Travel Bug hade rest före den kom till oss, spännande!
 

geocachingfamiljen.blogg.se

Vi är en familj från Mellansverige som precis upptäckt det fina och roliga med geocaching. Bloggen är mest för att själva minnas var vi varit men kan förhoppningsvis även inspirera andra till denna familjevänliga aktivitet! OBS! bloggen innehåller spoilers!

RSS 2.0