Nionde Geocachen - Tjurpannan

 
Svårighetsgrad: 2
Terrängfaktor: 2
Placerad av: cashisking (GC17J0G)
 
Hittad av: Linsa77, Mosegosen2005 & Albinmaj10
 
I dag öppnade vi upp fler skatter genom att köpa appen geocaching för 95kr. Om vi förstått rätt är det då ett 3 månaders abonnemang. Med oss hade vi även lillkusinen som var på sin första skattjakt!
 
Tjurpannan är ett naturreservat med fantastisk miljö. Här saknas en skyddande ytterskärgård vilket gör det till en lurig passage för sjöfolket. Vackert i både oväder och solsken!
 
I dag var det solsken men vi hörde åskan mullra inåt land. Här gör vi minst ett besök varje sommar. Ett riktigt favoritställe! Och denna geocach var gömd under våran surfbräda! Denna sten har barnen varje sommar skuttat upp på och låtsas surfa över bergen, utan vetskapen att det finns en skatt där under. I gömman fanns, förutom penna och bok, alla möjliga små saker. Vi lade dit ett litet rådjur och tog med oss en reflex!
 
 
Vi fick oss en härlig promenad i vackert väder och fin natur!
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

geocachingfamiljen.blogg.se

Vi är en familj från Mellansverige som precis upptäckt det fina och roliga med geocaching. Bloggen är mest för att själva minnas var vi varit men kan förhoppningsvis även inspirera andra till denna familjevänliga aktivitet! OBS! bloggen innehåller spoilers!

RSS 2.0