Trettonde & fjortonde Geocacherna - Tanumstrand & Båthamnen


Svårighetsgrad: 2 / 1,5
Terrängfaktor: 2,5 / 2
Placerad av: Xanthopteryx (GC3G7ZM) / kung15 och hittarn40 (GC5VKCB)

Hittad av: Linsa77, Mosegosen2005 & Huggarn05


Efter en tur till sportshoppen denna torsdagskväll (2/7) tog vi en sväng till Tanumstrand för lite geocaching. I dag var första riktiga sommardagen och kvällen var fantastisk. Vi gick längst bryggorna och mindes tillbaka till när vi hade sommarhus här. Tanumstrand är ett härligt ställe!

 
Första cachen, Tanumstrand, var relativt lättloggad. Huggarn05 var först på plats igen! Utsikten härifrån var fin, men ännu bättre om man går ända upp! Här var fullt med mugglare så vi fick smyga runt i buskarna. Inser att det är en fördel att ha barn med sig, det gör inte mugglare så misstänksamma ;) Loggremsan i cachen hängde på sista versen. Tanumstrand är en turistanläggning som i sin storhet ändå känns gemytlig. 
 
 
Nästa cache låg bara 200-300 m bort vid båthamnen. På vägen dit stannade vi för att titta på svanparet som varje år finns i viken.
 
 
Även denna cach var lättloggad men massa mugglare i rörelse. Vi fick skicka ner en liten cachare att söka medan vi vuxna satt och beskådade båtarna. Mosegosen2005 hittade skatten och loggade in oss.
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

geocachingfamiljen.blogg.se

Vi är en familj från Mellansverige som precis upptäckt det fina och roliga med geocaching. Bloggen är mest för att själva minnas var vi varit men kan förhoppningsvis även inspirera andra till denna familjevänliga aktivitet! OBS! bloggen innehåller spoilers!

RSS 2.0