Tolfte Geocachen - Tanums kyrka (28 juni 2015)

Svårighetsgrad: 2
Terrängfaktor: 1,5
Placerad av: Bullen71 (GC4J461)

Hittad av: Linsa77, Mosegosen2005, huggarn05 & MissAlvisis


Planen i söndags var att ta ett helt gäng geocacher. Det blir dock inte alltid som man tänkt sig....den tänkta snabbshoppingen på Tanums nya shoppingcenter blev några timmar längre än planerat. 
I bilen spanade MissAlvisis på geocacher och när vi närmade oss Tanums kyrka fick jag order att köra ner vid den fina kyrkan. Här ligger faktiskt en gammal släkting till oss, min farfars mor, som blev biten av huggorm som ung tvåbarnsmor och tragiskt gick bort. 

Parkerade bilen på kyrkogården och så var vi bara 8 meter i från Cachen! Det kom även en mugglare och parkerade bredvid oss så vi fick smyga runt lite diskret. Mosegosen2005 hittade skatten, gömd på ett bra ställe. Hon smög med sig den in i bilen där vi skrev upp våra namn. Loggbandet var fullt så vi fick skriva på baksidan.
 
MissAlvisis sprang sedan ut och placerade Geocachen på sin rätta plats och så drog vi vidare! 
 
 
En riktig latis cach som man kan håva in från bilen😊! Praktiskt vid dåligt väder och man ändå är sugen på skattjakt!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

geocachingfamiljen.blogg.se

Vi är en familj från Mellansverige som precis upptäckt det fina och roliga med geocaching. Bloggen är mest för att själva minnas var vi varit men kan förhoppningsvis även inspirera andra till denna familjevänliga aktivitet! OBS! bloggen innehåller spoilers!

RSS 2.0