Katten - första skatten vi INTE hittade!

Svårighetsgrad: 2
Terrängfaktor: 5
Placerad av: Apell74 (GC57ZHT)

Hittades inte
 
I går gav vi oss ut på första skattjakten med båt! Det skulle finnas en skatt på lagom avstånd och som var ganska lättloggad enligt loggen. Cachen fanns på ön Katten.
Vi gick i land och började söka men utan resultat. Då öppnade vi ledtråden, som var ordet ihålig och det tillsammans med bilderna och Gps:en visade på det ställe vi redan sökt av. Vi fortsatte leta och vidgade sökområdet. Fem stycken var vi, som lyfte på varje tuva och tittade i varje bergsskreva. Efter närmare en halvtimme gav vi upp. Så tråkigt! Det är inte utan att vi undrar om skatten blivit bortförd.
 
Vi fick en härlig dag ute på sjön och besökte en fin närliggande sandstrand för årets första dopp! Men att inte hitta skatten känns lite trist. Vi bevakar framtida loggar för att se om någon annan skattletare hittar den! I så fall får vi göra ett nytt försök!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

geocachingfamiljen.blogg.se

Vi är en familj från Mellansverige som precis upptäckt det fina och roliga med geocaching. Bloggen är mest för att själva minnas var vi varit men kan förhoppningsvis även inspirera andra till denna familjevänliga aktivitet! OBS! bloggen innehåller spoilers!

RSS 2.0