Geocaching i Lysekil - Släggö och minstationen (nr 15 &16)

Svårighetsgrad: 2
Terrängfaktor: 1,5 / 2,5
Placerad av: Radioone(GC77C9) / Skattdraken
 
Hittad av: linsa77, Mosegosen2005, Huggarn05 och MissAlvisis
 
I fredags (3:e juli) besökte vi våra släktingar i Lysekil. I denna härliga sommarvärme gick vi ut på en promenad genom Lysekil. Vi passade på att logga två cacher!
Till första cachen, Släggö, var det en fin promenad runt ön. Gömman var även väl beskriven så den hittades lätt. Tack för en fin promenad! På vägen tillbaka fick vi till barnens förskräckelse se Lysekils kallbadhus ämnat för nakenbadare, dock bakom höga plank men vad hjälper det när man står på berget....
Vi fortsatte vår promenad i Lysekil och gick vägen förbi Pinneviken. Andra cachen var i naturreservatet  Stångehuvud med utsikt mot stångholmen samt fler små holmar.
Cachen finns vid en igenmurad gammal minstationen från andra världskriget. Vi gick även upp för trappan och fick en fantastisk utsikt!
Tror vi värvat ytterligare en ny liten geocachare idag!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

geocachingfamiljen.blogg.se

Vi är en familj från Mellansverige som precis upptäckt det fina och roliga med geocaching. Bloggen är mest för att själva minnas var vi varit men kan förhoppningsvis även inspirera andra till denna familjevänliga aktivitet! OBS! bloggen innehåller spoilers!

RSS 2.0